Kuljetukset

Pakkausmateriaalien tilaus

Lähetämme tarvittaessa teille pahvi- tai muovilaatikoita ja lavoja. Pahvilaatikot toimitetaan litistettyinä. Laatikoiden minimitilaus 15 kpl.

Tilauslomake

Kuljetukset järjestetään DB Schenkerin/Kiitolinjan kautta, jos halutaan että Varastokirjasto maksaa rahdin. Lähettävä kirjasto tilaa kuljetuksen ensisijaisesti käyttäen DB Schenkerin/Kiitolinjan web-lomaketta, mikäli se on ongelmallista voi kuljetuksen tilata valtakunnallisesta kuljetustilausnumerosta puh. 010 52003. Webin kautta tilatessa voi tulostaa myös rahtikirjan. Rahtikirjaan merkitään Varastokirjaston asiakasnumero 555523 ja rahdinmaksajaksi vastaanottaja.

Kun lähetätte meille rahtina aineistoa Schenkerin kautta, valitkaa ensin system/direct,

ja jättäkää täyttämättä Lähetyskohtaiset mitat –kohdasta Lavametrit. Sen sijaan joko kohtaan Kuutiot (m3) tai Lavapaikat täytyy antaa tieto.DB Schenker/Kiitolinjan weblomakkeeseenSchenker

Jokaisen yksittäisen laatikon tai pakkauksen päälle laitetaan vastaanottaja: Varastokirjasto, Päivärannantie 10, 70420 Kuopio; lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero sekä lähetyksen kolliluku ja rahtikirjan numero (jos tiedossa pakatessa).

Useita laatikoita sisältävä lähetys pakataan kuormalavoille ja osoitelaput kiinnitetään lavan vierekkäisille sivuille. Pahvi- tai muovilaatikoita voi pyytää varkirja[at]varastokirjasto.fi tai nrosta 0294 117 605 (samalla lähetetään myös lavoja). Pahvilaatikot toimitetaan litistettyinä.