Kuljetukset

Pakkausmateriaalien tilaus

Lähetämme tarvittaessa teille pahvi- tai muovilaatikoita ja lavoja. Pahvilaatikot toimitetaan litistettyinä. Laatikoiden minimitilaus 15 kpl.

Tilauslomake

Kuljetukset järjestetään DB Schenkerin/Kiitolinjan kautta, jos halutaan että Varastokirjasto maksaa rahdin. Lähettävä kirjasto tilaa kuljetuksen ensisijaisesti käyttäen DB Schenkerin/Kiitolinjan web-lomaketta, mikäli se on ongelmallista voi kuljetuksen tilata valtakunnallisesta kuljetustilausnumerosta puh. 010 52003. Webin kautta tilatessa voi tulostaa myös rahtikirjan. Rahtikirjaan merkitään Varastokirjaston asiakasnumero 555523 tai sopimusnumero 555523-20 ja rahdinmaksajaksi vastaanottaja.

Kun lähetätte meille rahtina aineistoa Schenkerin kautta, valitkaa ensin system/direct,

ja jättäkää täyttämättä Lähetyskohtaiset mitat –kohdasta Lavametrit. Sen sijaan joko kohtaan Kuutiot (m3) tai Lavapaikat täytyy antaa tieto.DB Schenker/Kiitolinjan weblomakkeeseenSchenker

Jokaisen yksittäisen laatikon tai pakkauksen päälle laitetaan vastaanottaja: Varastokirjasto, Päivärannantie 10, 70420 Kuopio; lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero sekä lähetyksen kolliluku ja rahtikirjan numero (jos tiedossa pakatessa).

Useita laatikoita sisältävä lähetys pakataan kuormalavoille ja osoitelaput kiinnitetään lavan vierekkäisille sivuille. Pahvi- tai muovilaatikoita voi pyytää varkirja[at]varastokirjasto.fi tai nrosta 0294 117 605 (samalla lähetetään myös lavoja). Pahvilaatikot toimitetaan litistettyinä.